Левски слага високи цени на три от звездите си

OFFNews 21 декември 2019 в 09:26 1501 0

Ръководството на Левски не смята при никакви обстоятелства да продава трима от основните си играчи. Става въпрос за Станислав Иванов, Найджъл Робърта и Станислав Костов, пише вестник "България Днес". "Сините" са готови на всичко, за да ги задържат на "Герена" и да градят отбора около тях.

За целта са поставени доста високи цени на двама от тях. Това са Робърта и Иванов. Те направиха много силна есен и са основните голмайстори на отбора с по осем гола в efbet лига. Холандецът се утвърди на върха на атаката в отсъствието на Костов. Заговори се за интерес към него от няколко чужди клуба.

Младокът Станислав Иванов хвана дадения му от треньора Петър Хубчев шанс и се превърна в основен футболист на Левски. Той бе наблюдаван от различни скаути по време на мачовете на тима. Цената и на двамата за евентуални купувачи е над 2,5 милиона евро.

В същото време голмайсторът на елита за миналия сезон Станислав Костов пропусна почти всички мачове от началото на настоящата кампания. Той претърпя операция заради травма, която го мъчеше няколко месеца. Докато се лекуваше, той подписа нов договор с Левски, тъй като настоящият му изтичаше в края на сезона.

До момента на "Герена" няма получена официална оферта за нито един играч. Има само запитвания за някои от тях. Все пак шефовете са решили да променят коренно трансферната политика и футболисти няма да се продават при първата постъпила оферта.

Основните играчи ще с задържат и ще се пускат само при наистина изгодно предложение. Целта е да се изгради боеспособен отбор, което няма как да стане при постоянно текучество на играчи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови