Левски следи футболисти в Румъния

OFFNews 20 април 2019 в 09:16 1647 0

Ръководството на Левски вече е запретнало ръкави по въпроса с лятната селекция, съобщава "Тема спорт". Изпълнителният директор Павел Колев обяви стратегията за подсилване на отбора през лятото, която включва привличането на петима нови футболисти и същевременно налагане на максимален брой юноши в състава.

В последните седмици човек от клуба е бил в Румъния. Той е бил придружен от свой приятел, който не е на работа в Левски. Няма да е никаква изненада, ако през юни 26-кратните шампиони се подсилят с играчи от северната ни съседка. Причината е, че те назначиха за главен скаут Богдан Патрашку, а селекционните дела в клуба вече се движат от агенцията на мениджъра Джовани Бекали.

Самият Бекали заяви, че освен в Румъния, за Левски ще се търсят играчи и в останалите държави от Балканския полуостров. Румънецът е категоричен, че на “Герена” трябва да привличат млади футболисти, които да развиват и да продават с печалба. Агентът смята още, че е редно да има таван на заплатите, който да не превишава 15 хил. евро на месец на човек.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови