Левски стартира преговори за нов договор с Обертан

OFFNews 12 септември 2018 в 11:16 1072 0

След като бе доста активен на трансферния пазар, привличайки шестима нови футболисти, сега Левски ще премине към следващата важна задача - задържане на играчите, които треньорът Славиша Стоянович харесва, но са с изтичащи договори.

№1 в този списък е Габриел Обертан, твърди "Тема спорт". Французинът е звездата на "сините" и през този сезон играе доста силно, като дори бе определен като един от капитаните в отбора. През лятото сериозен интерес към него имаше от Ланс, но бившият играч на Манчестър Юнайтед предпочете да остане на "Герена".

От Левски вече започнаха разговори с играча за удължаване на договора му. "Сините" искат максимално бързо да са наясно дали Обертан смята да играе за Левски и през следващата година. Шефовете се надяват на положителен отговор от 29-годишния футболист. Друг от любимците на "сините" фенове - Давид Яблонски, е в същата ситуация. И неговото бъдеще е неясно, още повече, че Левски преди дни подписа за 3 години с португалеца Нуно Рейш. Двамата ще се конкурират за място в стартовата единайсеторка.

На "Герена" ще трябва да решават и какво да правят с вратарите. В момента клубът разполага с цели петима - Мартин Полачек, Божидар Митрев, както и младоците Николай Кръстев, Димитър Шейтанов и Петър Иванов. През зимната пауза със сигурност ще се стигне до раздяла с някой от тях.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови