Левски стартира зимна подготовка на 8 януари, но не знае къде

OFFNews 23 ноември 2018 в 15:32 1373 0

Левски ще започне зимна подготовка на 8 януари 2019 година. Такива разчети е направил треньорът на тима Славиша Стоянович, пише "Тема спорт".

Последният официален двубой на отбора за есенния полусезон е на 15 декември, събота, от 17:30 часа - тогава "сините" гостуват на Берое в Стара Загора. След него играчите ще бъдат разпуснати в почивка, която ще продължи повече от 20 дни.

На "Герена" обаче все още не са уточнили къде ще карат лагер. През миналия сезон подготовката бе проведена в Малта, като дестинацията бе избрана лично от тогавашния треньор Делио Роси.

Тогава обаче "сините" не успяха да изиграят добри контроли заради липсата на силни отбори, които също са решили да проведат част от заниманията си в тази страна.

Сега вариантите пред сините са два - кипърският курорт Агия Напа или турският Анталия. Желанието на Стоянович е отборът да се готви на Острова на Афродита, но засега нищо не е уредено.

Кипър дълги години бе предпочитана страна за зимен лагер от Левски. По времето на Станимир Стоилов "сините" винаги тренираха там.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови