Левски търси нов отбор на привлечен през лятото

OFFNEWS 25 октомври 2019 в 07:59 1226 0

В Левски вече се обмисля евентуална раздяла с гръцкия футболист Янис Каргас. Договорът на централния бранител е за цели сезона, но към този момент изпълнението му докрай изглежда трудно осъществимо, пише вестник "Тема Спорт".

В последните мачове Каргас вече е на резервната скамейка, а треньорът Петър Хубчев разчита на този пост на Нуно Рейш, който е с визитка на дефанзивен полузащитник. Той имаше и проблеми с травма. В Левски обаче не могат да си позволят чуждестранен футболист да е резерва.

Единият от тандема пред вратаря занапред твърдо ще е Холмар Ейолфсон, който е сред лидерите в тима, а и играе все по-стабилно след отсъствието си поради операция. Рейш вдъхва все повече доверие в треньорското ръководство поради умението си да изнася топката в няколко варианта.

Предимство на Каргас е бързината, но за сметка на това той играе рисковано и прави необмислени нарушения. Така най-вероятно Левски ще търси играч на поста дефанзивен халф, който да замести върнатия назад Рейш.

Каргас дойде на "Герена" като свободен агент от гръцкия ПАС Янина. Ако не грабне шанса си до края на полусезона, Левски ще се опита да разтрогне по взаимно съгласие или да го компенсира с една до три заплати. Не е изключено на бранителя да се предостави възможност да си намери сам отбор в Гърция, където има богат опит.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови