Левски взима трима от Септември

OFFNews 27 май 2019 в 11:31 4007 0

Трансферите в Левски за новия сезон ще започнат със закупуването на трима играчи от Септември. Това са Асен Чандъров, Здравко Димитров и Георги Русев. Димитров бе желан от ЦСКА и румънски отбори, но "сините" са изпреварили конкуренцията, като са поискали и тримата таланти, съобщава "Меридиан мач".

Според запознати от Левски ще заплатят повече 500 000 лева за да ги привлекат в състава. Неслучайно силният човек в Септември и баща на Асен, Румен Чандъров беше забелязан в компанията на ръководители на 26-кратните шампиони в ложата на "Васил Левски" при загубата от ЦСКА с 0:2. Асен Чандъров е кадър на школата на Левски, но така и не успява да се наложи и се мести в Септември. За сегашния си клуб е изиграл 33 мача в Първа лига през сезона, в които има 4 гола и 4 асистенции.

За 28-те си мача пък Димитров се е разписал на два пъти, а Русев пристигна в Септември преди началото на сезона, след престой в Испания. И тримата са родени през 1998 година, което отлично пасва на амбицията на ръководството на "сините" да се набляга на млади и талантливи Така те кореспондират с изразената амбиция на новото ръководство на набляга на млади и перспективни българи за сметка на чужденците.



Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови