Левски задържа с нови договори двама асове

OFFNews 27 януари 2019 в 10:56 1320 0

Отборът на Левски ще се опита да задържи Милош Цветкович и Жерсон Кабрал, чиито договори изтичат в края на сезона. Според „Меридиан мач” новите силни фигури в клуба - треньорът Георги Дерменджиев и директорът Павел Колев, са решили да предложат нови контракти на двамата.

Лошото е, че предишното ръководство в лицето на Красимир Иванов забави много преговорите и реално и Цветкович, и Кабрал вече могат да разговарят с всеки един клуб. Очаква се до края на идната седмица Левски да направи конкретно предложение към двамата и ако то устройва футболистите, споразуменията да се подновят.

Не така стоят нещата със защитника Давид Яблонски. Дерменджиев и Колев все още не са сигурни, че искат да задържат бранителя и ще умуват по въпроса следващите седмици.

Почти на 100% е сигурно, че друг с изтичащ контракт - Антони Белмонт, ще си тръгне като свободен агент в края на сезона. Новият договор на Габриел Обертан обърка много нещата на „Герена", защото французинът получи огромна за родните стандарти заплата, а това предизвика напрежение в съблекалнята и претенции на останалите за по-високи месечни възнаграждения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови