Левски завършва селекцията с нападател

OFFNews 02 септември 2018 в 11:32 1896 0

От Левски ще сложат край на лятната селекция с нападател. Футболистът трябва да пристигне в София през следващата седмица, пише "Тема спорт".

В петък към "сините" се присъедини Луи Нганиони, а преди него столичани взеха Мартин Полачек, Давиде Мариани и Богдан Вашчук. 

Последното искане на старши треньора Славиша Стоянович е да бъдат подсилени предните позиции на тима. На върха на атаката наставникът разполага със Станислав Костов, Серджиу Буш, Ривалдиньо и Илия Димитров.

Ривалдиньо обаче е преследван от чести контузии и това намалява опциите пред специалиста.

Левски вече води преговори с набелязания нападател и ако той успее да премине успешно медицинските прегледи, ще подпише с клуба още другата седмица.

Слуховете сочат трансферната цел на ЦСКА - 203-сантиметровия бивш таран на Монако Ласина Траоре. 28-годишният футболист е свободен агент, след като по-рано през седмицата официално разтрогна договора си с френския футболен гранд.

Нападателят има 13 мача и 4 гола за националния отбор на Кот Д'Ивоар. В кариерата си на клубно ниво в Европа той е играл още за румънския Клуж, за руските Кубан Краснодар, Анжи, и ЦСКА Москва, за английския Евертън, за испанския Спортинг Хихон и за френския Амиен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови