Левски заздравява отбраната с чужденец

OFFNews 10 февруари 2019 в 09:36 1294 0

Отбора на Левски ще се ориентира към закупуването на защитник от чужбина, след като удря на камък в преговорите с Ботев Пловдив за Кристиан Димитров, съобщава “Тема спорт”.

От "Георги Аспарухов" искат 21-годишния защитник, но по всяка вероятност трансфер няма да има. Другото име, което се свързва с 26-кратните шампиони е това на Иван Бандаловски от Берое. Към "Бандата" обаче има интерес и от ЦСКА. Договорът му изтича през лятото и не би трябвало да е толкова скъпа опция за подсилване. Левски разполага с Давид Яблонски и Нуно Рейш в сърцето на отбраната, както и с младоците Деян Иванов и Томислав Папазов. Първите двама най-вероятно ще са титуляри през пролетта, макар да бяха неубедителни по време на подготовката. На всичкото отгоре договорът на Яблонски изтича през лятото и няма индикации, че ще бъде подновен. Затова и от "Герена" искат да вземат централен защитник.

В началото на следващата седмица ще стане ясно и дали Левски ще подпише с Живко Миланов. З4-годишният десен бек вече е без отбор, след като прекрати договора си с АПОЕЛ Никозия. Юношата на "сините" има договорка с изпълнителния директор на Левски Павел Колев за завръщането си на "Герена", но към момента не бърза да подписва. Миланов изчаква обстановката в клуба да се изясни - кой ще бъде собственик и кой ще носи отговорност за представянето на отбора, като едва тогава ще сложи подписа си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови