Лидерът в Унгария иска наш футболист

OFFNews 10 май 2019 в 18:21 2356 0

Независимо каква ще е съдбата на Халадаш на първенството на Унгария, родният футболист Галин Иванов има голяма вероятност да остане да играе на местно ниво. Цели два отбора са заявили интерес към национала ни - Академия Пушкаш и Ференцварош, твърдят източници от спортните среди.

Който и от двата евентуални трансфера да избере Иванов, те биха били повече от перфектна сделка за него. Ференцварош са на върха в класирането на Първата унгарска футболна лига, Пушкаш са с няколко позиции по-надолу - 7-о място.

Галин Иванов влезе в редиците на унгарския елитен Халадаш през февруари тази година. Тогава бившият кадър на Славия парафира с новия си тим за следващите 18 месеца, като основната цел бе да бъде преследване на спасението.

И към момента Халадаш е последен в класацията с 29 точки, необходими са им 5 точки, за да задминат Диьошдор, които са преди тях. До края на първенството на Халадаш им остават 3 мача и трябва да се случат чудеса, за да се изкачат напред в класацията.

Интересът към Галин от други унгарски отбори не е изненадващ, тъй като нашето момче показва отлична игра и се разписа с няколко гола само за месеци игра в Халадаш.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови