Любо Пенев: Доволен съм от това, което виждам

OFFNews 15 февруари 2019 в 13:45 1129 0

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди утрешния гостуване на Черно море. Той заяви, че чака входящи трансфери и спомена детайли относно промени в тактическата постройка на "червените".

"Състоянието на Жеферсон е по-добро, а Божидар Чорбаджийски вече тренира. В групата ще попаднат 20 човека и до последно ще наблюдаваме всеки един от играчи. За една седмица няма как да се запозная с всичко, но от видяното - технически и физически, съм доволен. Откъм тактика има какво още да се желае.

В никакъв случай времето не беше достатъчно. С 3-4 тренировки няма как нещата да се случат. Ще го правим в движение, но направихме някои корекции, които утре ще си проличат. Ще играем в друга схема и по различен начин. Очаквам нови попълнения, но нека да има нещо сигурно и тогава ще кажа повече. Цяла седмица работих с 20 полеви играчи и трима вратари, има баланс в отбора, но може да го подобрим.

Подготвени сме за Черно море. Те са сериозен и подреден отбор, с добър треньор. Мачовете във Варна винаги са били интересни, но за нас е важно е да стартираме добре. Стойчо Атанасов остава на десния фланг, Иван Турицов също се присъедини към нас, там имаме двама футболисти", каза още Пенев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!