Любо Пенев: Ще играем на предела на възможностите си

OFFNews 15 март 2019 в 16:39 1205 0

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира предстоящото в събота домакинство на Берое, мач от последния 26 кръг на редовния сезон в Първа лига. Наставникът на “червените” за пореден път изрази увереност, че тимът му има сили да се пребори с Лудогорец за шампионската титла. Към момента "червените" са втори с 54 точки и изостават с 5 от разградчани.

“Тренировките протичат на едно много добро ниво, атмосферата в съблекалнята е перфектна. Знам в каква ситуация се намира отборът на Берое, но мен най-вече ме интересува какво се случва в нашия отбор. Разбира се, че и ние имаме проблеми, болежки и контузии, но това го има навсякъде. Единственият, който със сигурност отпада от групата, е Жеферсон”, заяви на пресконференцията си Пенев.

“Всички отбори и печелят, и губят точки. Да, разликата с Лудогорец е по-малка в сравнение с няколко кръга по-рано, но нашата идея е изцяло да я заличим. За мен лично няма нищо решено. Нито един отбор няма да бъде подценен от нас във фазата на плейофите. Ще играем на предела на възможностите си срещу всеки един от тях”, коментира още треньорът Ел Голеадор.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови