Любослав Пенев: Виждам положителна промяна в ЦСКА

OFFNews 01 март 2019 в 15:37 1122 0

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори пред медиите преди мача срещу Септември. Двубоят от XXIV кръг на Първа лига е утре (2 март) от 17:30 часа на стадион "Българска армия".

"Момчетата са добре, тренирахме много добре тази седмица и сме готови за мача утре. В никакъв случай в нашите редици няма отпускане", заяви Пенев, цитиран от официалния сайт на клуба.

"Стипица е почти готов, няма да бъде на лагер с отбора днес. Бодуров ще направи изследване днес следобед и не е напълно изключен за мача утре. Евандро, Жеферсон и Лясков продължават да се възстановяват", разкри специалистът.

"Нуно Томаш тренира днес с отбора, не е невъзможно утре да направи дебют. Идва, за да играе. Колкото по-бързо се адаптира, толкова по-добре. Не мога да ви кажа повече. Нека го потренирам малко. Играе с ляв крак - ляв централен защитник или ляв бек", сподели треньорът относно новото попълнение в тима ни Нуно Томаш.

"Всеки един добър футболист, който би провокирал конкуренция, е добре дошъл. Трябват ни още футболисти, за да бъдем на високото ниво, което изисква марката ЦСКА - пак казвам, конкуренция, двама футболисти на един пост, само така ще се случи по най-добрия начин и ще има най-добри резултати, ще стане постепенно, убеден съм", категоричен беше Любо Пенев.

"Вече започваме да изглеждаме по друг начин, аз виждам една промяна и ще продължим да променяме отбора в добрия смисъл, но трябва време, с общи усилия ще постигнем резултат", коментира треньорът.

"Дъвчем едно и също. За мен е жалко и срамно на всяка една пресконференция да си говорим непрекъснато за съдии и БФС. Жалкото е, че много малко хора има такива като мен, които публично да си изразяват мнението, къде са другите, нали искаме революция, нали искаме по-добри времена, къде са?", каза още Пенев. Той коментира и странният час на пресконференция, която беше насрочена за 13,23 часа.

"Защо пресконференцията беше в 13:23 часа? Трябваше да дойда от Панчарево, може би това беше най-удобният час, така го пресметнах. И след това отивам на лагер. Според мен не е нестандартно. За мен 13:23 ч. е като 13:15, 13:34, 16:22, например", каза Ел Голеадор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови