Люпко: Гриша Ганчев мисли по 24 часа за футбол

OFFNews 24 юли 2019 в 21:20 1477 0

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович заяви, че щабът и футболистите са длъжници на основния собственик Гриша Ганчев заради последните резултати на тима. Легендарният сърбин декларира, че ще направи всичко по силите си ЦСКА да отстрани силния хърватски тим Осиек във втория квалификационен кръг на Лига Европа и отборът да излезе от кризата.

"Всеки голям отбор изпада в криза. Гриша Ганчев мисли 24 часа за футбол, загърби си бизнеса заради него. Ако и ние мислим по 24 часа за футбол, ще излезем от кризата", каза Люпко на пресконференцията на "Българска армия" преди първия мач с Осиек.

Той се спря и на епизода от мача с Черно море, загубен с 1:3, когато публиката се нахвърли върху Стойчо Атанасов заради грешките му. Той призова да се дава повече шанс на българските играчи и да се прощават грешките им.

"Тук не се цени усилието, че се дава път на младите. Ако не бяхме дали шанс на Турицов, той сега нямаше да е национал на България", припомни Петрович.

Двубоят с Осиек е в четвъртък от 20,30 часа и ще бъде излъчен на живо по bTV Action, онлайн на платформата Voyo.bg, както и безплатно и без регистрация на btvnovinite.bg.

Студиото с най-интересните подробности преди сблъсъка ще започне точно в 20:00 ч.

От ЦСКА зарадваха феновете, като пуснаха официална 12-странична програма и значка за мача, като цените им са съответно 2 и 5 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!