Люпко Петрович подготвя тактиката на ЦСКА за Лудогорец

OFFNews 06 май 2019 в 10:19 1984 0

Легендарният треньор Люпко Петрович е човекът, който ще подготвя тактиката на ЦСКА в мачовете до края на сезона, пише "Тема спорт". Официално наследникът на подалия оставка Любослав Пенев Добри Митов дава указанията по време на мачовете, но сърбинът е треньорът в "сянка".

Преди гостуването на Черно море във Варна камерите уловиха близо 5-минутен разговор между двамата, в който носителят на КЕШ с Цървена звезда от 1991 година даваше указания на по-младия си колега.

Петрович зае място на скамейката по време на срещата, докато другият консултант на "червените" Димитър Пенев изгледа мача от трибуните.

ЦСКА надви Черно море в типичния стил на Петрович - с контраатаки. Подходът на сърбина за сблъсъка с Лудогорец най-вероятно ще бъде същият. "Червените" няма да се хвърлят сляпо в атака, въпреки че трябва да гонят успех с два гола разлика.

В същото време стана ясно, че в Лудогорец не са доволни от работата на треньора Стойчо Стоев. В последните два кръга разградчани спечелиха едва една точка, като бяха надиграни от Черно море и Берое. Напрежението се прояви и при избухването на Марселиньо заради смяната му на "Тича".

Преди мача в събота на "Българска армия" Лудогорец има аванс от три точки, но при загуба с два гола разлика ще бъде свален от върха от ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови