Ливърпул - Байерн на живо тази вечер по MAX Sport 3

MAX Sport 2 ще излъчва пряко сблъсъка между Лион и Барселона

OFFNews 19 февруари 2019 в 13:41 3394 0

Спортните канали на А1 ще излъчат един от най-интересните сблъсъци от осминафиналите на УЕФА Шампионска лига между Ливърпул и Байерн. Двубоят може да се гледа на живо по MAX Sport 3 и на live.a1.bg тази вечер от 22:00 часа, като студиото преди него стартира половин час по-рано.

Домакините, които излязоха като втори от „групата на смъртта” с ПСЖ, Наполи и Цървена звезда, ще търсят задължителен успех преди тежкия реванш в Мюнхен. Баварците ще опитат да си тръгнат от Анфийлд с минимум една точка. И двата тима са амбицирани да спечелят турнира, като успоредно с това се борят и за титлата в своите първенства.

Другият осминафинал тази вечер противопоставя Лион срещу Барселона. Срещата, която също е с начало 22:00 часа, ще се излъчва на живо по MAX Sport 2. Домакините завършиха втори в група F след Манчестър Сити, а каталунците спечелиха убедително група B в компанията на Тотнъм, Интер и ПСВ Айндховен. За да разчитат на класиране на четвъртфиналите, Лион ще трябва да промени досегашния баланс от 4 загуби и 2 равенства в мачовете срещу Барселона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови