Ливърпул постигна исторически обрат срещу Барса и се класира за финала на Шампионска лига

OFFNews 08 май 2019 в 00:00 6906 0

Снимка Facebook: Liverpool FC

Нова историческа вечер в Шампионската лига! Ливърпул сътвори мегасензация, след като победи Барселона с 4:0, за да се класира за финала в турнира на богатите. Мърсисайдци загубиха първата среща на "Камп Ноу" с 0:3 и малко бяха хората, които вярваха в шансовете на тима.

Домакините взривиха трибуните още в 7-ата минута, когато Дивок Ориги успя да се разпише, като този резултат се задържа до края на първото полувреме.

През втората част драмата бе налице, когато влезлият като резерва Жоржиньо Вайналдум (54', 56') прати в нокдаун каталунците. В 78-ата минута Ориги отново се разписа и прати в екстаз феновете на "червените".

Така Ливърпул вече чака втория финалист от двойката Аякс - Тотнъм. Двата отбора ще се изправят на "Йохан Кройф Арена" утре от 22:00 часа българско време.

Барса пък ще трябва да преглътне много горчива глътка срам, след като миналата година тимът бе елиминиран по подобен начин от Рома. Тогава "вълците" загубиха първата среща на “Ноу Камп” с 1:4, но после триумфираха с 3:0 на "Олимпико".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !