Локо откри сезона в победа, босът изгони официално Камбуров

OFFNews 14 юли 2017 в 21:30 2722 0

Локо Пловдив откри сезона в елитния ни футбол с леко изненадваща победа 2:1 като гост на Етър, макари  на стадиона в Ловеч. Всички очакваха гостите са се предадат без при, без Камбуров и с още куп кадрови проблеми.

Но главоболията преди мача дадоха обратен ефект. Трите принудителни смени също не сломиха локомотивския дух в играчите, подкрепяни безрезервно от около стотина привърженици на стадиона. Везалов, Сержо и Марков напуснаха терена заради травми, като последния се прибра в съблекалнята с окървавено лице.

В 31-ата минута Ванчо Траянов намери с отличен дълъг пас Веселин Марчев, който спря топката на гърди и без да се бави прониза Кирил Акалски. В самия край на полувремето Дани Кики отбеляза страхотен гол за 0:2 с удар извън границите на пеналта.

В 82-ата минута Цветомир Тодоров намали за Етър след хубав фаул. Новаците натиснаха, но беше твърде късно.

След края босът на клуба Христо Крушарски коментира пред PlovdivDerby.com ситуацията около идола на Лаута.

„Мартин Камбуров сам ми се обади и каза, че иска да напусне. Той вече веднъж направи това, така че трети път при мен няма. След като е решил, няма да го спирам. Днес пари в Локо няма да има. Аз съм ги спрял да не вземат пари.

В понеделник лично ще им раздам парите на всички, да заповядат на Лаута в 16:00 часа. В момента съм в Бразилия и си тръгвам към България. уговорил съм двама бразилски футболисти. През другата седмица ще пристигнат“, каза ексцентричният бос от село Говедарци.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !