Локомотив спечели Битката за Пловдив

OFFNews 18 август 2018 в 20:48 954 0

Локомотив спечели битката за Пловдив, след като надигра с 1:0 Ботев в мач от петия кръг в Първа лига, който се игра пред 3500 зрители в "Коматево".

Единственото попадение вкара резервата Димитър Илиев в 78-ата минута, а до края на срещата смърфовете пропуснаха още две чисти положения.

Нападателят се разписа с глава в 78-ата минута, малко след влизането си в игра и донесе победата на своя тим в двубоя, който не бе особено атрактивен и положенията за гол на практика липсваха.

Локомотив е на четвърто място с девет точки, а Ботев е на седма позиция с шест пункта. Локомотив пък вече има 39 победи в градското дерби, една повече от Ботев.

"Честитя на моите момчета. Имахме информация как Ботев ще играят и се подготвихме на тренировките. Вече сме три мача със суха мрежа и победа, много съм доволен. Искам от отбора да контролираме играта. Това може да стане и с дефанзивна тактика, така и с офанзивна. Ние много тренираме. Десния и левия бек отсъстваха в мача със Славия и затова допуснахме такъв резултат тогава, сега имаме поредни сухи мрежи. Опитваме се енергията, която има в съблекалнята, да функционира по положителен начин", каза треньорът на Локо Бруно Акрапович.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови