Лошо, контузията може да откаже Ибрахимович от футбола

OFFNews 22 април 2017 в 10:40 5117 2

Снимка Дейли Мейл

Златан Ибрахимович почти сигурно ще пропусне остатъка на календарната година, потвърдиха прегледи на лекарите. Той е скъсал връзки на дясното коляно по време на реванша с Андерлехт в Лига Европа.

Шведският ас, който вкара 28 гола в първия си сезон на английска земя, ще може да се върне на терена най-рано през 2018 година. Това поставя под съмнение не само новия му договор с Манчестър Юнайтед. Ибра става на 36 години и при толкова дълго възстановяване като нищо ще сложи край на кариерата.

Договорът му на "Олд Трафорд" изтича през лятото. Златан беше искан от новия тим ФК Лос Анджелис. Нападателят трябваше да е първата легенда на клуба, който ще дебютира следващата пролет в МЛС.

В Ел Ей даваха по 5 милиона паунда годишно на Ибра. Очакваше се той да може да играе за Манчестър Юнайтед, докато започне първенството отвъд Океана.

Да капак контузия в същия мач получи бранителят Маркос Рохо. Мениджърът Жозе Моуриньо призна, че положението е критично, особено в защита. Различни тежки травми лекуват още Крис Смолинг и Фил Джоунс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови