Лудогорец и ЦСКА запазиха дистанцията

OFFNews 16 март 2019 в 20:42 1451 0

Отборите на Лудогорец и ЦСКА постигнаха победи в последния 26-и кръг на редовния сезон и по този начин запазиха дистанцията помежду си преди битките в първата шестица. Шампионите разгромиха с 6:0 Септември в Разград.

Тимът от Разград поведе още в седмата минута, като точен бе Якуб Шверчок. Последваха голове на Шверчок (21), Драгош Григоре (24 д.) и Марселиньо (42). В 55-ата минута Марселиньо вкара ново попадение, а в 64-ата Клаудиу Кешерю също записа името си сред голмайсторите.

ЦСКА пък победи гостуващия Берое Стара Загора с 2:0. Първото попадение за “червените” вкара Тиаго Родригес още в 18-та минута след хубав пробив отдясно на Жоржиньо. Той преодоля Матеус Леони без затруднения и подаде много удобна топка на дузпата, откъдето Тиаго не остави никакви шансове на Душан Перниш. В края на срещата Ерол Еркан от Берое си отбеляза автогол.

В класирането “армейците” събират актив от 57 точки на второто място, докато Берое остава с 42 и след този кръг може да се озове на 6-та позиция. Лидер е Лудогорец i 62, а трети е Левски с 54.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови