Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Лудогорец избира №1 с похвална инициатива

OFFNews 11 декември 2018 в 15:59 1246 0

Започна предварителната продажба на билети за събитието "Футболист на Лудогорец 2018", организирано от Green Front. Талони могат да бъдат закупени всеки ден от 17 до 19 часа в Музикален дом "Железни струни" и в деня на събитието на касата на Читалище "Развитие". Цената на един билет е 5 лева.

Церемонията ще се проведе в сградата на Народно читалище "Развитие 1869" (Стария театър) в петък (14 декември) от 18,00 ч. В програмата на събитието ще участват различни таланти с песни,танци и игри. Ще има и специален благотворителен базар с участието на футболните съпруги. На търг ще бъдат разиграни фланелка и топка с автографите на футболистите. Организаторите са предвидили и томбола с чудесни награди. Черешката на тортата е участието на българската група "Скандау".

Мотото на "Футболист на Лудогорец 2018" е "Прави повече добро" и е помощ на приюта за кучета в гр. Разград, което е изключително похвално и ще стопли сърцата на любителите на животни.

"Green Front" изказва специални благодарности на хората и фирмите, повярвали в каузата на събитието и помогнали за осъществяването му,  както и на всички фенове, които са помогнали със средства на "Лудогорец Арена".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews