Лудогорец може да доведе Милан в България

OFFNews 08 декември 2017 в 08:38 2090 0

Шампионът Лудогорец се класира за 1/16-финалите от турнира Лига Европа, след като завърши втори в група С, а победител стана Брага.

Тимът от Разград можеше и да излезе победител, но удар към празна врата в края на влезе, тъй като не му достигна сила. Така "орлите" ще бъдат в урната на непоставените и ще срещнат някой от победителите в групите на Лига Европа, плюс четирите най-високо класирани тимове от третите в групите на Шампионска лига.

Възможните съперници са повече от опасни, като сред тях личат имената на колоси като Атлетико (Мадрид), Милан, Лацио, Арсенал, Зенит и Атлетик (Билбао). Имената им не стряскат разградчани, които си пожелаха именно европейски гранд за съперник.

Жребият за 1/16-финалите в Лига Европа ще бъде изтеглен в понеделник от 14 часа.


Потенциалните съперници на Лудогорец: ЦСКА (Москва), Атлетико (Мадрид), РБ Лайпциг, Спортинг (Лисабон), Виляреал, Динамо (Киев), Милан, Лацио, Аталанта, Локомотив (Москва), Aрсенал, Виктория Пилзен, Атлетик (Билбао), Зенит и Залцбург.

Ето с тези съперници Лудогорец се размина: Спартак (Москва), Наполи, Селтик, Борусия (Дортмунд), Астана, Партизан, АЕК, Лион, ФК Копенхаген, Стяуа, Цървена звезда, Йостерсунд, Ница, Реал Сосиедад и Олимпик (Марсилия).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови