Лудогорец обяви организацията и мерките за сигурност преди дербито с ЦСКА

OFFNews
04 април 2018 в 11:26 | 3053 |0

ПФК Лудогорец съобщава, че клубът и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след предстоящия в петък мач с ЦСКА от XXVIII кръг на първенството в Първа лига.

От пресслужбата на шампионите напомнят, че от съображения за сигурност фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено.

Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Стадион "Лудогорец Арена" разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани и предадени на органите на реда. Феновете на ЦСКА ще могат да си закупят билети единствено от касата пред сектор "А" на улица "Илия Петров" в деня на мача.

Билетното гише отваря в 15,00 ч. Достъп до касата ще имат само привържениците, които са минали предварителна полицейска проверка. ПФК Лудогорец обръща внимание на феновете на ЦСКА, че на входа на сектор „А“ има турникети и по тази причина е необходимо да спазват указанията на стюардите при влизането в сектора. В сряда и четвъртък феновете на Лудогорец могат да се снабдят с входни талони във фенмагазина на клубната база.

В деня на мача новата билетна каса на улица "Васил Левски" отваря в 10,00 ч. В петък стадион "Лудогорец Арена" ще отвори врати два часа преди началото на двубоя - в 15,00 ч. Всички фенове подлежат на щателна проверка по входовете. По тази причина клубът призовава привържениците да оказват съдействие на стюардите и органите на реда.

ПФК Лудогорец приканва феновете да се възползват от предварителната продажба на билети и да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по входовете и да се облекчи пропусквателния режим. Влизането става посредством турникети.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !