Лудогорец печели все повече популярност

OFFNews 15 февруари 2023 в 17:24 1925 1

Лудогорец

Снимка община Попово

"Орлите" печелят все повече популярност

В поповското село Ломци бе основан фен клуб на шампиона на България по футбол Лудогорец Разград.

На събитието присъства изпълнителният директор на „орлите“ Ангел Петричев, техническият директор и бивш състезател на отбора Козмин Моци, завърналият се през тази година в Разград като част от треньорския щаб на клуба дългогодишен негов капитан Светослав Дяков, както и настоящият футболист Оливие Вердон.

Представители на футболния тим подариха знаме на новооснования фен клуб на Лудогорец в селото. В него като учредители се включват първоначално десет души, а председател ще бъде кметът на населеното място Денчо Дечев. За отбелязване е и фактът, че половината от членуващите са граждани на Кралство Белгия.

За БТА кметът Дечев каза, че клубът се помещава в сградата на читалището в селото. Живелите на Ломци са около 720 души, сред които доста семейства чужденци. Някои от тях постоянно живеещи в поповското село, други прихождат в удобно за тях време.

В четвъртък феновете от Ломци ще пътуват за Разград за мача с тима на белгийския Андерлехт и, разбира се, ще подкрепят лудогорските орли.

От фен клуба в селото се надяват за в бъдеще той да се разраства и да привлича все повече нови местни привърженици на състава от Разград. Очаква се до края на тази година броят на членовете му да достигне 30 души.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови