Лудогорец продължава уверения си ход към титлата

OFFNews 21 април 2018 в 19:38 2199 0

Снимка ludogorets.com

Отборът на Лудогорец направи поредна крачка към спечелването на седма поредна титла, след като победи с 4:2 като гост Ботев Пловдив и поведе с 11 точки пред втория ЦСКА, който играе по-късно с Берое в Стара Загора.

Двубоят започна лошо за разградчани, които получиха ранен гол, дело на Диого Кампос в 4-ата минута. Последва пълен обрат след точни изстрели на Вандерсон в 22-ата и Клаудиу Кешерю, но до паузата паритетът бе възстановен от младия Милко Георгиев.

Разградчани все пак наложиха своята воля през втората част, когато Игор Пластун и Якуб Шверчок изковаха успеха.

"Няма как да допуснеш четири гола и да не загубиш. Не се получиха нещата днес. Лудогорец отвори пространства, но на нас ни липсваше последния удар. Ситуацията преди двубоя беше сложна за нас - двама наказани, седем висящи с картони. Радвам се, че се опазихме от нови наказания", коментира треньорът на Ботев Николай Киров.

"Получихме случаен гол в началото, след което при втория допуснахме груба грешка, което вкара напрежение в отбора. Знаете, че трябва да печелим всичките си мачове докрая и страхът от грешка ни повлия", добави треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови