Лудогорец проспа едно полувреме, но след това наказа Септември

OFFNews 24 септември 2017 в 21:47 1587 0

Шампионът Лудогорец проспа първото полувреме на мача със Септември от 10-ия кръг на Първа лига, но в крайна сметка стигна до успеха с 4:1, след като отстъпваше с 0:1.

Двубоят не предложи някакво зрелище за публиката на "Васил Левски" поне в първите 30 минута, в които двата отбора не създадоха нито едно положение. Септември наказа безидейната игра на Лудогорец в 45-ата минута, когато Крис Гади се подигра с разсеяната защита на разградчани и прати топката в десния ъгъл на стража Ренан.

Попадението стресна футболистите на треньора Димитър Димитров - Херо и отговорът не закъсня. В 53-ата минута гол на Клаудиу Кешеру вкара, но голът не беше зачетен поради засада.

60 секунди по-късно Натанаел изравни с мощен удер с десния крак. В 56-ата обратът беше факт. Натанаел изведе Джоди Лукоки, който подмина вратаря на Септември Георгиев и отблизо направи 2:1.

След гола "орлите" натикаха домакините в наказателното им поле и само късметът спаси столичани от нов гол.

В 73-ата минута Кешеру прехвърли стража на домакините Янко Георгиев, но играч на Септември изчисти от голлинията. В 85-ата минута Вандерсон все пак вкара трети гол. Джоди Лукоки направи поредния си впечатляващ пробив и след като стигна до аутлинията, предостави кълбото на бразилеца, за когото не бе проблем да вкара.

Три минути по-късно самият Лукоки също записа за втори път името си сред голмайсторите. Бързоногото крило пое и копна топката над вратаря, която се заби в мрежата.

С успеха Лудогорец събра 24 точки и диша във врата на лидера ЦСКА-София, който е на върха с една повече. Септември пък е предпоследен, 13-и, със 7.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови