Лудогорец с жалба срещу съдията след мача с Локомотив Пловдив

OFFNews 05 август 2019 в 08:26 1585 0

Снимка Официален сайт на Лудогорец

Ръководството на шампиона Лудогорец ще пусне жалба срещу съдията Станислав Тодоров след равенството 1:1 срещу Локомотив Пловдив на "Лаута" от 4-ия кръг на efbet Лига.

Претенциите на разградчани са за неотсъдена дузпа за нарушение на Карагерен срещу Вандерсон през втората част. През първото полувреме Тодоров даде дузпа за Лудогорец, но Дан Битон пропусна. Това се случи в деветата минута.

В 60-тата минута Локомотив излезе напред в резултата. Тогава Ален Ожболт овладя топката отдясно и пусна за Карагарен. Той овладя и отправи мощен удар, а топката се намести под напречната греда на Пламен Илиев – 1:0. Само 4 минути по-късно Лудогорец изравни.

Дан Битон пое топката от своята половина и проби през средата, за да подаде вляво към Вандерсон. Той отправи силен удар по земя, който бе неспасяем за направилия иначе много силен мач Илко Пиргов.

"Лудогорец никога не се задоволява с равенство. Смятам, че изпуснахме две точки и можем да съжаляваме. Като цяло обаче стана хубав мач.

Това коментирахме с колегите от спортно-техническия щаб. Двата отбора играха с едно наум за мачовете си в четвъртък от Лига Европа. Ние от доста години играем такъв ритъм, като това не е нещо ново за нас. Общо взето можем да съжаляваме, тъй като повече заслужавахме победата.

Локомотив не е черна котка на Лудогорец. Този отбор е традиционно неудобен за нас. Той е съставен от борбени момчета, когато дадеш битка можеш да вземеш нещо от по-силните. Поздравления за Локомотив и това, което правят през този сезон. При тях виждам едно приповдигнато настроение.

Радвам се, това е хубаво. Аз съм го изпитвал много пъти тази емоция. Желая им успех.

Ние ще си извадим поуки, като планираме да пуснем жалба срещу съдийството в този мач. Защото смятам, че ако беше свирена втората дузпа, която е чиста според колегите от спортно-техническия щаб, които ме уверят в това, ще подадем жалба. Това е една от основните причина да загубим две точки в Пловдив", коментира изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови