Лудогорец се откъсна на върха в Първа лига

OFFNews 11 ноември 2018 в 19:27 1413 0

Шампионът Лудогорец извоюва важна победа срещу Берое в двубой от 15-ия кръг на Първа лига. Единственото попадение в срещата бе дело на Джоди Лукоки в 81-ата минута на срещата.

По този начин българският шампион се затвърди на върха в класирането с три точки пред ЦСКА и четири пред Левски. Берое остана на четвъртата позиция с 27. Двубоят оправда очакванията и беше доста равностоен, но през вторите 45 минути "орлите" наложиха надмощие и стигнаха до гол.

В друг мач от кръга Славия и Локомотив Пловдив завършиха 1:1. Двубоят ще се запомни със сериозния скандал между футболисти на двата отбора след края на срещата. Гостите откриха резултата с гол още в 17-ата секунда, дело на Анте Аралица, но през втората част Илиан Мицански изравни малко след като се бе появил в игра.

Ботев Враца пък се завърна на своя стадион "Христо Ботев", след като досега домакинстваше в Монтана. Врачани постигнаха успех с 1:0 над Дунав Русе с гол на Валери Домовчийски и така зарадваха феновете, изпълнили трибуните. С този успех Ботев вече е на 9-о място с актив от 18 точки. “Драконите” от Русе пък са 11-и с четири по-малко. В следващия кръг футболистите на Сашо Ангелов гостуват на Левски, а Дунав е домакин на ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови