Мачовете на ЦСКА със Зоря Луганск отново по bTV Action

OFFNews 06 август 2019 в 11:10 2669 0

Снимка cska.bg

И двата мача на ЦСКА с украинския Зоря Луганск от третия предварителен кръг на Лига Европа ще бъдат излъчени от bTV Action, информираха от медията.

Първата среща е този четвъртък на националния стадион. Студиото започва точно в 20 часа, а самата среща е от 20,30. До този момент в Лига Европа ЦСКА отстрани Титоград и силния хърватски Осиек. При успех над Зоря, "червените" ще се изправят в плейофа за влизане в групите на Лига Европа срещу победителя измежду Еспаньол и Люцерн.

Двубоите със Зоря със сигурност пропуска бразилецът Енрике Рафаел, който не беше картотекиран, тъй като се възстановява от контузия.

Бразилецът вече тренира на пълни обороти и е много близо да завръщане в основния състав на "армейците". Техничарят все още не е записал игрови минути в надпреварата.

Той може да бъде записан евентуално за двубоите срещу победителя от двойката Еспаньол - Люцерн, но това ще стане, само ако ЦСКА успее да елиминира украинския отбор.

Без картотека за Лига Европа отново е и защитникът Стойчо Атанасов.

За сметка на това младите Митко Митков, Мартин Смоленски и Йоан Бауренски са уредени като юноши на отбора и във всеки един момент могат да бъдат на разположение на треньорския щаб на "червените", пише "Тема Спорт".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови