Мачовете с Арда са решаващи за съдбата на треньора на ЦСКА

OFFNews
04 ноември 2019 в 11:31 | 691 |0

Мачовете с Арда ще бъдат истинския тест за треньора на ЦСКА Милош Крушчич, пише "Меридиан Мач". На 5 декем­ври "червените" ще гостуват пред пълен стадион в Кърджали в 1/8-финал за Купата на България.

Това се очертава като ключов мач за ЦСКА през сезона, тъй като при сериозното изоставане в първенството, от­борът не може да си позволи гаф и в другия турнир.

Само 3 дни по-къс­но ЦСКА отново ще играе с Арда, но този път на ста­дион Локомотив в Пловдив в 19-ия кръг на Ефбет Ли­га.

Договорът на Крушчич с ЦСКА е до Нова година. В този кратък пе­риод той трябва да докаже, че може да вдигне тима на крака и да съкрати разликата до вър­ха, както и да про­дължи задължи­телно напред за Националната купа.

Ако това ста­не, амбициозният сърбин ще получи кредит на доверие поне до края на първенството. При колебливи резул­тати обаче, Круш­чич ще си стегне багажа след изиграването на по­следния мач за ка­лендарната година.

При това положе­ние ще се търси сериозен треньор през зимата, който да води цялата подготовка и да има думата за но­вите попълнения. Фаворит за поста при такава раз­връзка безспорно ще бъде Стойчо Младенов.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !