Майкъла прогнозира фалит на Левски

OFFNews 11 юли 2020 в 18:16 2528 0

Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла направи мрачна прогноза за бъдещето на Левски. В интервю пред Sportal.bg той изрази твърдата си увереност, че вековният клуб от "Герена" върви към фалит и всичко е въпрос на време.

"Левски върви към фалит. Наско Сираков няма бизнес. Венци Стефанов няколко пъти каза, че едно е да си ръководител, друго е да си собственик. Защото собственикът вади пари.

Знаете, че Сираков имаше сериозен конфликт с Кирил Домусчиев - единият е милиардер, а другият няма 2 лева. И коментира, че трябвало още 20 години, за да го настигне във футбола. Къде да те настигне?! Вижте условията в Лудогорец, вижте базата им - така трябва да бъде във всеки отбор. И той тръгнал да коментира този човек за футбол… Безумие!

Левски нямат шанс да продължават по този начин. И фалит, и агония е много тежка ситуация. Не виждам за момента нещо друго за Левски, не виждам друг вариант. Да, феновете ще помогнат, може би още един-два месеца, но това не решава проблема.

Активността на феновете спасява Левски от тотален фалит вече половин година, но това не може да продължава вечно, защото това не е бизнес - да събираш по 10-15 лева, за да оцелее отборът.

За да си собственик на Левски или ЦСКА, трябва да имаш 100 милиона на година от бизнес, от които да отделиш 20 милиона за издръжката на клуба. Наско Сираков откъде да извади 100 милиона! В това тежко време всеки трябва да си прави сметката", каза Майкъла.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови