Майкъла съветва Каранга да си стои в ЦСКА

OFFNews 16 ноември 2017 в 13:01 2597 1

Бившият футболист на ЦСКА и шеф на "Българска армия" Георги Илиев - Майкъла посъветва голмайстора на тима Фернандо Каранга да не бъде продаван на всяка цена през зимата. Интерес към бразилеца съществува, но от клуба отрекоха да са получавали конкретна оферта.

"Да стои в ЦСКА, тук си му е добре, ще печели титли и ще играе в Европа. Той и Станислав Манолев са най-добрите ни футболисти, те правят разликата. Не вярвам Каранга да бъде продаден за такава сума с попадения само в нашето първенство. Първо да играе за нас международни мачове, да се докаже там и след това някой може да плати 4 млн. евро, за да го купи", каза Майкъла пред Gol.bg.

Междувременно един от акционерите и фенове на ЦСКА Емил Димитров отрече да има напрежение в клуба от "Българска армия" се върна на знаменития мач с Лудогорец, спечелен от "червените" с 2:1 с 10 души на терена в Разград.

"Никакво напрежение и скандали не е имало след мача с Лудогорец. На онова нежно момче Моци сигурно му е излязла цицина от допира с Каранга (б.р. става въпрос за ситуацията с червения картон на бразилския нападател).

Да не говорим, че същото това нежно момче владее техники от карате. А пък положението за дузпата на Меркадо изобщо не е дузпа.

Защото на Лудогорец вече е разрешено да ползват похвати от самбото. Поради всички тези причини, смятам че съдията е чист като сълза", заяви иронично Димитров пред "Тема Спорт".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови