Майката на Роналдо се нахвърли срещу футболната мафия

OFFNews 02 ноември 2019 в 14:21 2086 0

Майката на суперзвездата Кристиано Роналдо - Долореш Авейро хвърли тежки обвинения срещу футболната мафия. Тя говори пред изданието "А Бола" и заяви, че нападателят на Ювентус няма да спечели шеста Златна топка, защото е португалец.

"Ако футболната мафия не беше срещу Кристиано, той щеше да спечели още Златни топки. Ако беше испанец или англичанин, нямаше да се държат с него по този начин.

Всичко идва от това, че е португалец от Мадейра. Ако погледнем какво направи през тази година, Кристиано заслужава Златната топка", каза Авейро.

Иначе тази вечер Ювентус гостува на Торино в градското дерби от 11-ия кръг на италианската Серия А. Срещата започва в 21:45 часа българско време.

Ден преди дербито треньорът на Юве Маурицио Сари разкритикува системата VAR. Специалистът не харесва когато въпросната система за видеоповторения се намесва във всеки един аспект от играта.

"Предпочитам, когато съдиите контролират случващото се на терена", обяви специалистът по време на пресконференцията преди мача.

"Не всички ситуации трябва да се решават след намеса на VAR. Просто играта става съвсем зависима от тази система. Има разби абсурдни правила към които трябва да се адаптираме".

"Изобщо не ми харесва това. Футболът не е създаден, за да се търсят микроскопични грешки в него. Сега се случва да се използва тази система по 3-4 пъти на мач, а аз съм против това", каза Сари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови