Манчестър Юнайтед готви вътрешни рокади за новия сезон

OFFNews 22 април 2019 в 15:39 1362 0

Шефовете в Манчестър Юнайтед готвят промени в щаба на мениджъра Оле Гунар Солскяер за следващия сезон, пише британският "Daily Mail".

Очаква се Майк Фелан да стане технически директор в клуба, а Майкъл Карик да заеме неговата позиция на асистент на норвежкия специалист.

Вътрешните промени са обсъждани още при назначението на Солскяер за постоянен мениджър на "червените дяволи". Фелан беше асистент и на легендарния сър Алекс Фъргюсън.

Той оказа пълна подкрепа към Солскяер за постоянното му назначение. Фелан има и опит като директор, тъй като изпълняваше същата роля в австралийския клуб Сентръл Коуст Маринърс.

Иначе Солскяер се извини на феновете на Юнайтед за ужасяващото поражение с 0:4 срещу Евертън в мач от 35-ия кръг на английската Висша лига, който се игра вчера. "Червените дяволи" загубиха пето поредно гостуване във всички турнири, което не се е случвало от 1981-а година.

"Далеч сме от това, което искаме да бъдем и трябва да се съвземем. Може би няма да се случи за един ден, но ще се случи със сигурност. Знаем колко трудно ще бъде и колко работа трябва да свършим. Ще го направим заедно, като отбор. Длъжни сме, защото играта ни не е достатъчно добра.

Всичко се развиваше лошо още от първия съдийски сигнал. Искам да се извиня на феновете. Днес те са единствените, които носят емблемата на Юнайтед с гордо вдигнати глави. Не мога да кажа същото за нас. Евертън беше по-добър във всичко, а ние имаме много работа. Сам по себе си талантът никога не е бил достатъчен", каза Солскяер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови