Манчестър Юнайтед набеляза трима за лятото

OFFNews 28 февруари 2019 в 18:04 1424 0

Британското издание TalkSport съобщава, че отборът на Манчестър Юнайтед планира да купи трима футболисти през летния трансферен прозорец.

Според информациите "Червените дяволи" са набелязали защитникът Калиду Кулибали от Наполи, Иван Ракитич от Барселона, както и Аарън Уан-Бисака от Кристъл Палас, който също играе като бранител.

Това са тримата, които спряганият за нов постоянен мениджър на Юнайтед, Оле Гунар Солскяер иска да има в състава си Те обаче няма да излязат никак евтино на англичаните. Смята се, че от Наполи няма да се разделят с Кулибали за по-малко от 100 милиона евро, а от Барса са склонни да пуснат хърватина срещу 50 милиона. Уан-Бисака е доста по-евтина опция, като бива оценен на 10 милиона евро, но от Палас ще се опитат да вземат колкото се може повече от продажбата, тъй като в договора на играча липсва откупуваща клауза.

21-годишният Уан-Бисака е оценяван на 10 милиона евро, но при всички положения "орлите" ще търсят по-голяма сума за него, тъй като няма откупуваща клауза в неговия договор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови