Манчестър Юнайтед обяви втори нов летен трансфер

OFFNews 29 юни 2019 в 18:35 1792 0

Манчестър Юнайтед официално обяви втори летен трансфер. Това е десният краен бранител на Кристъл Палас Аарън Уан-Бисака.

Английският национал ще подпише петгодишен договор с опция за удължаване с още един сезон.

Според Скай Спортс той ще струва на "червените дяволи" 45 млн. паунда плюс още 5 под формата на бонуси в зависимост от неговото представяне на терена. Уан-Бисака ще получава по 80 хил. паунда на седмица.

"Невероятно е чувството да съм играч на Манчестър Юнайтед. За мен е чест. Нямам търпение да започна и да се интегрирам в клуба.

Ще си взема кратка ваканция след Европейското първенство за младежи, но съм развълнуван да започна тренировки с мениджъра и новите си съотборници в предсезонното турне", сподели футболиста.

"Аарън е един от най-перспективните защитници във Висшата лига. Той има правилната работна етика, психика и талант, за да играе в Манчестър Юнайтед.

Той е точно такъв тип играч, какъвто търсехме. Аарън е млад и амбициран да се развива. Радвам се, че той подписа с нас и съм развълнуван да продължим неговото развитие", каза мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяр.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови