Мъри Стоилов: Само феновете не изоставиха Левски

OFFNews 27 февруари 2023 в 19:51 2216 1

Левски

Снимка Официален сайт на Левски

Станимир Стоилов се закани да разкрие истината за дълговете

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори емоционално преди утрешното дерби с Лудогорец от 21-ия кръг на Първа лига. Извън спортно-техническите детайли по подготовката, той се спря и на горещата тема с дълговете към НАП, които растат, вместо да намаляват.

Специалистът не подмина и темата за разнобоя в ръководството на клуба, която отвори изпълнителният директор Ивайло Ивков през миналата седмица. Ивков каза, че има два лагера, както и "кукловоди" около мажоритарния собственик Наско Сираков.

"Моето мнение съм го казал от доста време. Левски трябва да се управлява от кабинета на изпълнителния директор и от треньора, след като се мине тунела на стадиона. След като изпълнителния директор е казал нещо, значи е така.

През годините Левски бе изоставян от собственици и други, но само привържениците единствени не изоставиха клуба. Първо трябва да се каже истината за тези дългове и как са натрупани. Ако хора от клуба или други не го направят, аз ще го направя, въпреки че не ми е работа", каза Мъри.

В момента тече кампания за изплащане на дълга от 11,5 милиона лева към НАП, като феновете могат директно да изпращат пари за погасяването на задължението. В социалните мрежи мнозина споделят снимки на платежните нареждания. Всеки помага според финансовите си възможности в името на това Левски да оцелее.

Съпругата на мажоритарния собственик Наско Сираков и шеф на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева също се включи в кампанията с 2000 лева. Тя разкри, че самият Сираков е превел 60 000 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22547

1

dolivo

28.02 2023 в 17:31

браво, айде, спасявайте фенове!

плащайте си членски внос, и според чергата купувайте футболистчета

и внимателно с перачите бизнесмени, че са хитри и на клуба ви ще оставят дълговете, а дивидента данъчния с облекченията си отива във фирмите им