Мъри зове за оставки на всички в Левски

OFFNews | 23 декември 2018 в 15:13 | 778 |0

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов изрази мнение, че всички ръководители на "сините" трябва да подадат оставки след 1 януари.

"Явно не са точните футболни хора в клуба. Всеки вика аз съм голям левскар, а стоят там да получават заплата. Мисля, че с идването на новия изпълнителен директор на 1 януари (б.р. собственикът Спас Русев обяви, че това ще е бившият журналист и настоящ вицепрезидент в БФС Павел Колев), всички трябва да бъдат освободени и той да прецени кой да назначи. Резултатите са катастрофални. На 1 януари всички, които работят в клуба трябва да са с оставките.

Жалко, че с стига до глоби и наказания. Аз мисля, че всичко ще се плати, но не трябва да се стига дотук. Губят се пари така. Мисля, че е време да се помисли за изграждане на нов стадион и нова тренировъчна база за децата. Така може да се запази идентичността на клуба и да се развие до такава степен, че да е печеливш. Мисля, че няма да се допусне Левски да тръгне по пътя на ЦСКА.

Правят се излишни разходи за футболисти, които даже в групата на влизат. Левски има четири или пет централни нападатели, от тях трима чужденци даже и не играят. Ако само те се махнат от заплатите им за един месец ще платим глобата, а за една година ще построим Сектор "Б". Не може на резерви да се дават такива заплати.

Оттам се търсят финансовите проблеми. Нещата са елементарни за изчистване. Когато имаш 16 или 20 чужденци и играят седем това е катастрофа. Като се видях за първи път със Спас Русев му казах да внимава със съветниците, сега му препоръчвам да си ги смени", заяви Стоилов.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !