Мениджърът на Юнайтед е доволен от равенството с АЗ Алкмаар

OFFNews 04 октомври 2019 в 13:42 1278 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изненадващо сподели след равенството с АЗ Алкмаар (0:0), че е доволен от равенството с холандците, както и от представянето на своите футболисти.

Двата отбора не предложиха особено атрактивни моменти и сякаш логично срещата от Група L на Лига Европа завърши без голове, което пак ще донесе критики върху "червените дяволи", които нямаха удар във вратата.

Юнайтед е с 4 точки от първите си два мача, докато АЗ Алкмаар е с 2, като и двата тима имат шансове да продължат напред.

"Джеси усети проблем в бедрото и бе ясно, че не можем да рискуваме оставяйки го в игра. Надяваме се, че не става въпрос за нещо сериозно.

Точката е добра, тъй като бе постигната срещу труден съперник и на труден терен. Така и не свикнахме с изкуствената настилка, но съм доволен от момчетата. Дебютът на Брандън Уилямс бе фантастичен. Той бе спокоен и смел.

Не смятам, че серията ни без победа навън е проблем. В крайна сметка в групова фаза равенството навън не е лошо и при победи у дома ще продължим. Освен това пак не ни дадоха дузпа, както и срещу Арсенал", каза Солскяер.

Бившият английски национал Майкъл Оуен пък отправи остри критики към Юнайтед за резултатите на отбора през този сезон.

"Вече може със сигурност да кажем, че Манчестър Юнайтед се превърна в средняк. Сигурен съм, че няма да успеят да намерят място в топ 6 на Висшата лига този сезон.

Това сигурно е най-слабият Манчестър Юнайтед от десетилетия насам., отпреди Сър Алекс Фъргюсън да поеме отбора.

Пропадането продължава от няколко години и всеки път си казваме, че по-лошо не може да бъде, а то става все по-зле.

Солскяер се раздели с играчи като Лукаку, Ерера, Дармиан, Санчес, Смолинг. Явно е решил да започне от нулата с млади момчета", каза Оуен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови