Меси: Неймар трябва да се извини, преди да се завърне в Барселона

OFFNews 21 февруари 2020 в 12:46 3084 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси смята, че Неймар съжалява за начина, по който напусна каталунците по посока Пари Сен Жермен, и прави всичко възможно, за да се върне в отбора.

Аржентинецът обаче препоръча на нападателя на парижани първо да се извини на феновете, защото те все още са му обидени.

"Неймар е един от най-добрите в света и аз бих се радвал да се върне. Той е много щастлив човек, който винаги се усмихва и забавлява - както на терена, така и извън него.

Той дава настроение на всички останали играчи. Нормално е феновете да изпитват известно негодувание заради начина, по който си тръгна. Това притесни и мен в онзи момент, защото се опитвахме да направим всичко възможност, за да го убедим да не си тръгва.

В крайна сметка всички желаем да побеждаваме. Всички искаме да имаме най-доброто. Това важи и за феновете, които искат да виждат добър футбол и успехи.

Мисля, че Неймар наистина иска да се върне. Той съжалява за това, което направи, и през миналата година стори всичко възможно да се завърне.

Мисля, че извинение от негова страна би било първата стъпка, която може да направи, за да се опита да го постигне", каза Меси пред "Mundo Deportivo".

Припомняме, че през цялото лято на миналата година се говореше, че Неймар ще се раздели с Пари Сен Жермен и ще премине в Барселона или кръвния враг Реал Мадирд, но в крайна сметка остана на "Парк де Пренс".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови