Меси не попадна в групата на Барса за мача с Бетис

OFFNews 25 август 2019 в 10:27 2214 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси не попадна в групата на каталунците от 18 футболисти за двубоя от втория кръг на испанската Ла Лига срещу Бетис на "Камп Ноу".

В сряда нападателят поднови отборни занимания с "блаугранас", но днес отново остана във фитнеса за индивидуални упражнения, показвайки, че не е напълно възстановен от травмата си, получена преди старта на сезона.

Извън списъка на треньора Ернесто Валверде останаха още Луис Суарес, Усман Дембеле и Нето поради контузии отсъстват и Жан-Клер Тодибо и Муса Ваг.

Междувременно специалистът отговори по доста любопитен начин на въпрос как ще процедира с осемте халфа, с които разполага в състава си.

"Или трябва да играем с 8 халфа, или някой остава извън състава. Не ми излизат сметките. Виновни са англичаните - измислили са спорт, в който можеш да използваш само 11 играча на терена, вместо 18 или 20.

В момента не ми е много зле, даже доста ми е добре. Може да си по-добре или по-зле - зависи с кого се сравняваш. Дали с приятел, който е на почивка в Ибиса, или с друг, който спасява бежанци и преживява тежки неща в Средиземноморието. Късметлии сме да сме тук, като аз съм най-големият", каза Валверде.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови