Меси призна за проблеми в Барселона

OFFNews 03 октомври 2019 в 11:46 2229 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси призна, че каталунците не се намират в най-силния си период, след като снощи стигнаха до много труден обрат над Интер с 2:1 в Шампионска лига.

Футболистите на треньора Ернесто Валверде изиграха изключително слабо първо полувреме, в което показаха безидейна игра и трябва да са щастливи, че допуснаха само едно попадение.

През втората част каталунците вдигнаха оборотите и заслужено стигнаха до изравнително попадение, дело на Луис Суарес, който се разписа след страхотно воле. Уругваецът успя да нанесе решителния си удар в края на срещата, разписвайки се за втори път.

"Знаехме, че не сме в най-добрия си момент и се нуждаехме от тази победа, която много ни радва. Спечелихме два важни мача, тъй като на терена на Хетафе винаги се играе трудно и макар и да ни трябваше повече време съм сигурен, че ще продължим да се подобряваме.

Направихме равен в първата си среща и затова сега победата бе от ключово значение. Не беше никак лесно, тъй като Интер е сериозен отбор със силни играчи и това се видя пред първото полувреме.

През второто обаче успяхме да ги притиснем, започнахме да създаваме положения и за радост вкарахме два гола, въпреки че те се защитаваха с много хора“ добави той.

Между мен и Антоан Гризман няма проблеми. Всички в съблекалнята сме единни. Наистина при гостуванията си не сме убедителни, но това е нормално донякъде.

Доволен съм, че изиграх 90 минути, макар че сега съм доста уморен, а и ми липсваше скорост. Просто ми трябват още мачове. Сега целта е да завършим силно седмицата", каза Меси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови