Меси пропуска старта на сезона в Ла Лига

OFFNews 16 август 2019 в 08:23 2907 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси официално пропуска гостуването на Атлетик Билбао. Двата отбора ще се изправят един срещу друг тази вечер от 22:00 часа българско време.

Аржентинецът все още не е напълно готов и днес не тренира със съотборниците си. Наставникът Ернесто Валверде обяви на пресконференцията, че не би рискувал здравето на Лео, а малко по-късно се появи и групата за двубоя на "Сан Мамес".

Извън списъка останаха още Артур, Артуро Видал, Жан-Клер Тодибо и Муса Ваг. Филипе Коутиньо и Рафиня, които не е ясно дали ще останат на "Камп Ноу", попаднаха сред избраниците за мача.

Барселона ще направи много трудна първа стъпка към защита на титлата си от миналия сезон, тъй като баските са много силни пред своите фенове. С оглед на контролите обаче се вижда, че каталунците показват добра форма.

В общо 5 мача от лятната подготовка Барса записа само 1 загуба, а останалите 4 мача завършиха с победи. В последните си 10 сблъсъка Барса и Атлетик са регистрирали 2 равенства, 1 победа за Атлетик и цели 7 успеха в полза на Барса.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови