Меси се срещна с Неймар, после изтри снимките му

OFFNews 23 юли 2017 в 19:51 4267 0

"Среща на върха" в Барселона май влоши нещата около Неймар, вместо да ги подобри. Тарторите Пике, Меси и Суарес се видяха с бразилския талант в хотелската му стая, за да го убедят да остане. Според запознати това се е случило в петък вечер в САЩ, където тимът е на турне.

Тримата обяснили на Неймар, че мястото му е в Барселона, където ще печели още куп трофеи. Бразилецът бил силно разколебан, тъй като офертата от ПСЖ не е за изпускане.

Днес обаче от Инстаграма на Меси бяха изтри всички снимки на звездата с Неймар. Световните медии приеха това като знак, че всичко е решено -  бразилецът отива в Париж.

Няма Меси, няма заплахи на УЕФА към ПСЖ за финансов феърплей. Колелото се е завъртяло и Неймар няма как да бъде спрян, твърдят най-авторитетните медии в света като Скай спортс и BBC.

В Париж са отличните приятелчета на Неймар от бразилския национален отбор. Но преди всичко парите на катарската държава. ПСЖ ще плати откупващата клауза на нападателя от 222 милиона евро. Самият той ще получава под Айфеловата кула по 30 милиона евро на сезон. Луда работа!

Меси пък не само е бесен, но е посочил на Барса заместник на Неймар. Той иска много сънародника си Дибала от Юве. Като резервни опции са Дембеле от Борусия Дортмунд и Анхел Ди Мария от ПСЖ.

Медиите в Англия пък настояват, че каталунците са вдигнали до небесата офертата към Коутиньо от Ливърпул. Със сигурност желаещи да играят до меси и Канибала не липсват. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови