Милан изхвърли Лудогорец от Европа

OFFNews 22 февруари 2018 в 23:53 3357 0

Лудогорец загуби от Милан с 0:1 в реванша от 1/16-финалите на Лига Европа, стадион "Сан Сиро" и с общ резултат 0:4 от двата мача отпадна от турнира.

За разлика от двубоя преди седмица в Разград, сега "зелените" стояха значително по-добре на терена, след като допуснаха само един гол във вратата си и пропуснаха няколко добри положения да отбележат.

Все пак трябва да се отбележи, че реваншът на "Сан Сиро" тази вечер беше по-скоро протоколен, след като Милан постигна безпроблемна победа с 3:0 на българска земя. С мисъл за предстоящия сблъсък с Рома в Серия "А", но и с нужната ефективност в днешния мач, "росенерите" не позволиха на разградчани да помечтаят дори за частичен успех - било то равенство или престижна победа.

Лудогорец пък отпадна и след четирите случая, в които загуби първата среща като домакин на международната сцена. Тимът от Разград не успя да изравни постижението си от сезон 2013/14, в който достигна до осминафиналната фаза, където бе спрян от Валенсия (0:3, 0:1). Сега поне остава удовлетворението от достойно представяне на тима в групите на Лига Европа миналата есен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови