Милан пристига в Разград с тежката артилерия

OFFNews 14 февруари 2018 в 13:41 4271 0

Снимка Facebook: AC Milan

От Милан определено нямат намерение да подценят двубоя от 1/16-финалите на Лига Европа срещу Лудогорец. Tреньорът на "росонерите" Дженаро Гатузо определи група от 20 най-добрите си играчи за гостуването в Разград.

Тази сутрин италианците тренираха на базата си "Миланело", а в късния следобед пристигат в България. Милан няма да има официална тренировка на "Лудогорец Арена", а в 19:30 часа Гатузо и играч на "росонерите" ще дадат пресконференция преди мача. Срещата пропуска единствено хърватският нападател Никола Калинич, който е с контузия в аддукторите.

По-рано днес пък наставникът на Лудогорец Димитър Димитров говори с респект за Милан, но същевременно показа, че не се страхува от именития съперник. Херо сподели, че вярва на 100% в подедата над европейския гранд и обеща да даде това, което цяла България очаква - много емоции и качествен футбол.

"Надявам се утре да станем свидетили на добра игра и качествен двубой. Такъв, какъвто се очаква от цяла България. След жребия нашата мисъл бе към тази дата - 15 февруари. Всички мислим за този мач, защото Милан е едно огромно предизвикателство.

Надявам се на успех в утрешния мач. Знам, че ще е трудно, но оптимизмът не ме напуска. Нямаме здравословни проблеми. Имаме наказани - Клаудиу Кешерю и Натанаел. Гледали сме ги много пъти, имаме реална представа за качествата на този отбор.

Вижда се, че в последните мачове Милан е в подем. Играе шампионат и ще е в по-добро кондиционно състояние от нас. Ние трябва да се опитаме с характер и себераздаване да компенсираме. Във футбола най-важни са резултатите. Играхме единствено дефанзивно срещу Брага, когато спечелихме с 2:0. Знаех каква ще е реакцията при загуба", каза Херо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови