Милан разгроми Байерн при дебюта на Бонучи

OFFNews 22 юли 2017 в 17:01 1641 0

Италианският гранд Милан разгроми баварския колос Байерн Мюнхен с 4:0 в контрола в Шанхай, а дебют за "росонерите" направи бившият бранител на Ювентус Леонардо Бонучи.

Головете за Милан отбелязаха Франк Кесие (14) и Хакан Чалханоолу (84), а между тях младият талант Патрик Кутроне (25, 43) два пъти опъна мрежата на Байерн. Двубоят беше проследен от 40 000 зрители и беше част от турнира "International Champions Cup".

За Милан това беше генерална репетиция преди гостуването на румънския Университатя Крайова на 27 юли от третия предварителен кръг на Лига Европа. Предвид близостта с България се очаква много български фенове на "росонерите" да отскочат до Крайова.

"Понякога дори най-красивите бракове приключват. Дадох на Юве много и взех много, не беше лесно, защото не можеш лесно да забравиш седем години. Но когато седнахме да говорим, нито една страна не искаше да продължава заедно.

В крайна сметка нещата се получиха добре и за мен, и за Юве, и за Милан. При положение че съм дал толкова много на Юве, не се чувствам като предател или наемник.

Ако ме освиркват феновете, просто ще ме мотивират повече", каза от своя страна Бонучи, който премина в Милан срещу 42 милиона евро след седем години в Торино.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови