Минусови температури чакат Лудогорец в Москва

OFFNews 27 ноември 2019 в 16:42 1159 0

Температури под нулата очакват отбора на Лудогорец в Москва, който гостува на местния ЦСКА в двубой от четвъртия кръг в група Н на Лига Европа.

Прогнозите за времето показват, че утре вечер термометрите ще показват между минут 2 и минус 8 градуса, което принуди шампионите да си вземат и ръкавици и шапки в багажа за руската столица. "Орлите" отлетяха тази сутрин от Варна.

В предишния си мач разградчани загубиха катастрофално с 0:6 от Еспаньол в Барселона и търсят задължителен успех в Москва, който да им гарантира участие в Лига Европа и напролет. Загуба ще направи много заплетена ситуацията в групата, особео ако Ференцварош надвие Еспаньол в другия мач от групата.

Един от основните футболисти на ЦСКА Москва Алан Дзагоев вече е възстановен от контузия и е готов за игра срещу Лудогорец.

"Вече тренирам пълноценно. Физически съм все по-добре с всеки изминал ден, но ми е трудно да оценя функционалното си състояние. Играх 35 минути с Криля Советов, чувствах се добре. Подготвям се за утрешния мач и там ще се види най-добре в какво състояние съм", каза Дзагоев.

Той добави, че ЦСКА Москва ще се постарае да вземе реванш от Лудогорец за тежката загуба с 1:5 през септември.

"Трябва да се реваншираме пред нашите фенове и пред нас самите. Не е редно да губим с такъв резултат, но дори и Реал е губил с 0:5 от Барселона. Най-важното е да си вземем поука.

Треньорът ще ни каже всичко за съперника, а ние ще направи всичко да вземем реванш на терена. В Разград на българския отбор му се получаваше всичко. Има и такива мачове, в които всеки удар към твоята врата е гол. Във футбола се случват такива неща", каза още Дзагоев.

Временно класиране:
1. Еспаньол 10 точки
2. Лудогорец 6
3. Ференцварош 5
4. ЦСКА Москва 1

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови