Младите лъвчета на Монако разкъсаха Ман Сити

OFFNews 15 март 2017 в 23:39 2624 0

Монако изнесе велика европейска вечер и изхвърли с 3:1 Манчестър Сити от Шампионската лига. Двата тима приключиха при общ резултат 6:6 след двете срещи, но головете на чужд терен класира французите.

Леонарод Жардим може да претендира за треньор на годината. Той извади изключително евтин състав от млади момчета на по 18-20 години. Звездата Фалкао гледаше контузен от ложата. Но младите лъвчета разкъсаха милиардерите от Англия.

Монако нанесе шокиращ удар в началото с голове на Мбапе и Фабиньо. Домакините летяха по терена, а нещастниците на Гуардиола не знаеха къде се намират.

След почивката Ман Сити натисна и след куп пропуски Сане заслужено намали - 1:2. Така "Гражданите" се виждаха на четвъртфинал. Но Бакайоко в 77-ата минута вкара с глава след фаул скъпоценния гол.

В другия мач Атлетико очаквано не се напрегна, но продължи срещу Байер след 0:0. Испанците имаха преднина от 4:2 в Германия и играха пестеливо у дома.

Съперниците на Калдерон извадиха страхотни вратари. Лено спаси Байер от два чисти гола преди почивката. После ролите се размениха. Ян Обляк извади свирепи шутове на немците в средата на втората част.

Всички четвъртфиналисти в Шампионската лига: Байерн, Борусия Дортмунд, Барселона, Реал, Юввентус, Лестър, Атлетико Мадрид, Монако. Жребият ще бъде изтеглен в петък, 17 март от 13,00 ч. българско време в Нион.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови